Magyar Deutsch

Hírek
Bemutatkozás
Fellépések
Tagok
Képek
Történelem
Sváb táncház
Kotta
Vendégkönyv
Kapcsolat

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Pünkösd Katalin 2016.10.22.
Édesanyámmal együtt köszönjük a mai ceglédberceli műsort. Nagy örömmel hallgattuk a zenekart, tetszettek a vidám, rövid, ismerős számok. További szép sikereket kívánunk!
Solt Anna 2016.10.16.
Sziasztok! Köszönöm a tegnapi pilisvörösvári szuper élményt, zseniálisak vagytok, öröm hallgatni benneteket. Én bízom benne, hogy újra vissza jöttök. Ezek után ha alkalmam lesz és ha valahol a közelben zenéltek, elmegyek. Még egyszer nagyon köszönöm!!!
Szarvas Frigyes 2016.10.10.
Ismét szeretnék gratulálni a Kürtőskalács Fesztivál műsorhoz. További sok sikert a munkátokhoz. A zenétekkel sok embernek szereztek örömet. Üdvözlöm a zenekar minden tagját.
Rose Hauer 2016. 08.24.
Thank you so much for all your hospitality during our stay in Hungary! Your music was wonderful!
Rose Hauer - Chicago Donauschwaben - USA
Tomasik Jenő 2016. 02.22
Fiúk! Az isztiméri búcsúbálban hallottam először Titeket. Szuper jó volt, azóta könny szökik a szemembe, ha hallok Tőletek egy jó számot, pláne ha ismerős. Tetszett, hogy helyi dalok is voltak a repertoárban.
Remélem jöttök még! Also Burschen, so weiter!
Tomasik Jenő 2014. 11.14.
Szevasztok Fiúk! Kezdem a lényeggel: zsenik vagytok egyenként, és zseniális amit együtt csináltok! Már rongyosra hallgattam a honlapotokon hallható néhány számot, de nem tudok velük betelni. Az a pontosság, tisztaság, az elegáns visszafogottság ahogy muzsikáltok, a nagyszerű ének, és még a remek stúdiómunka is, a legjobbak közé emel benneteket. Külön gratulálok a tubás barátunknak, (mivel imádom a mély hangokat, én is játszottam régen magyar népzenét, bőgős voltam) mert amit ő csinál, az számomra külön élvezet. Szeretném megvenni az összes eddig megjelent CD-teket.
Michael Jakob 2014. 09.12.
Sehr geehrter Musikanten der Heimattöne Kapelle. Eure neue CD ist gut gelungen und tönt sehr schön. Alles Gute und macht es immer besser.
Halász István 2014. 08.20.
Köszönöm a színvonalas, szórakoztató zenét. Minden meghallgatása szép élményt jelent nekem.
Varga Éva 2013.09.16.
Köszönjük a szeptember 8-i vértesboglári Heimattreffent. Nagyon jó volt a "kívánságműsor", fáradhatatlanul zenéltetek. További sok sikert kívánok Nektek és remélem találkozunk a jövő évi bulin! :)
Üdv: Varga család Iszkaszentgyörgyről.
Keindl Marcsi 2013.09.14.
Sziasztok! A múlt vasárnapi boglári Heimattreffen nagy élmény volt az egész családnak. Csak így tovább! Remélem többször is hallhatunk benneteket! Keindl Marcsi
Cs. Ágnes 2013.09.12.
Nagyon élveztük a vasárnapi vértesboglári fellépéseteket. A gyerekek még sosem voltak ilyen eseményen, de nekik is nagyon tetszett a zene. Külön gratulálunk a jó szervezéshez, és további sok sikert kívánunk!
Schultz Juli 2013.09.10.
Németországból érkezett vendégeinkkel együtt szuper jól éreztük magunkat a vértesboglári bulin. Reméljük jövőre (máskor) is jöhetünk. Üdvözlet a Schultz családtól.
Schmauder-Molnár Magdi 2013.05.01.
Sziasztok! Még egy hete nem gondoltam volna, hogy végigtáncolom a lagzim, és még élvezem is:) De igazad lett Nándi...12 órás esküvői mulatság sokat lendít a táncgyakorláson!!! Nagyon szépen köszönjük Nektek (is), hogy olyan lett az esküvő, amilyennek elterveztük!!! Üdv: Magdi + Péter
Vámos Emese 2013.04.28.
Nagyon jó volt a zene és a hangulat a Két Fenyő Étteremben 04. 27-én. Szuperek vagytok, így tovább. Köszönjük nektek!
Hliva Tiborné 2013.02.10.
Köszönjük a kiváló zenét és táncházat, nagyon jól éreztük magunkat veletek a kisnánai várban. Várunk benneteket máskor is.
Martin R. 2013.02.02.
Gratulálok, nagyszerű a honlapotok. Köszönet a jó zenéért. A jó Isten tartson meg Benneteket! Üdv. Martin.
Fuchs Sandra 2012.09.09.
Liawi Leit! Zsámbékon sosem volt még sváb táncház, de a tegnapi elsöprő siker után, biztosan lesz! Sosem láttam ennyi embert jó kedvvel együtt táncot tanulni! Köszönet Ritának is, aki szívét-lelkét beleadta a tanításba! Hálás köszönet a jó hangulatért! Köszönöm a CD-t is, Heimdi nagy kedvence a zenétek!:) Találkozunk Vecsésen! Üdv: Sandra
Horváth Ferenc 2012.08.15.
Sziasztok! Nagyon jó volt a buli Soroksáron és a CD is nagyon jó!!! Igazi jó hangulatban telt a délután!!! További ugyanilyen jó hangulatú sikeres fellépéseket kívánok a zenekarnak!!! Üdv: Horváth Ferenc Taksony
Horváth Ferenc 2012.08.08.
Nagyon jó volt a hangulat a kecskeméti sörfesztiválon!!! A CD NAGYON JÓ!!! További sok sikert kívánok a zenekarnak!!! Üdv: Horváth Ferenc Taksony!
Nágl Anna 2012.07.13.
Nagyon jól sikerült a Boglári buli, gratulálok nektek. Nekem a dalaitok jelentik a Sváb mivoltomat, gyerekkorom dalai, nagyon szívesen hallgatom a CD-ket. Mind a három nagyon jól sikerült. Minden jót nektek: Anna
Dr. Szakmár János 2012.02.15.
Szobánk ablakából kinézve a havas téli tájra szép zenétekre, kedves dalaitokra minden régi szép emlék előtolakszik ifjúkoromból. Sok jó zenekarral találkoztunk már, de mióta Benneteket ismerünk, mondhatjuk, hogy e műfajban Ti vagytok a No.1. Kimunkált dalaitok csak a miénk, vigyázzatok, ápoljátok e nagy kincsünket. Örömmel olvasom az ország legkülönbözőbb helyeiről fogalmazott elismeréseket, amelyekhez mi is csatlakozunk Leányvárról. Kíváncsian várjuk a készülő új felvételeteket. Sokunk örömére további sikereket kívánunk Mindnyájatoknak.
Kupfer János 2012.01.17.
Nagyon jól zenéltek, öröm hallani benneteket! További sok sikert!
Johann 2012.01.09.
Unsri Hoffnungsträger, daß hierzulande die donauschwäbische Musi weiterlebt! LG nach Schemling!
Garai Kata 2012.01.07.
Remélem, hogy szerencsésen hazaértek. Máris hallgatom a CD-t- és fantasztikus. Köszönjük!! Igazán jó buli volt. Sok szeretettel, üdvözlet Szentesről!!!
Judit + Edina 2011.12.25.
Sziasztok Fiúk! Kellemes ünnepeket, boldog, sok fellépésős új esztendőt kívánunk Nektek Adonyból!
Fajta János 2011.12.18.
Kár, hogy itt Kanadában nem hallhatom a sváb zenét!
Csoboth Vilmos 2011.11.29.
Nagyon jó a zenétek. Sok sikert!
Andy Hacker 2011.10.03.
Hallo Musikanten! Erstens würde ich mal sagen, dass Sie Ihre Musik-Gruppe wunderbar zu hören ist. Ich spiele auch in dieser Art mit meiner Familie Band hier in Amerika. Andy Hacker
Kreisz Mónika 2011.09.26.
Sziasztok! Köszönöm a jó hangulatot és zenét amit nekünk szolgáltattatok a szüreti bálunkon Dunabogdányban. Mindenki jól érezte magát!
Fábián Judit 2011.09.26.
Nagyon jól éreztük magunkat szombaton Dunabogdányban, nagyon tetszett a zenétek még a fiúknak is! Reméljük máskor is lesz majd rá alkalom, hogy találkozzunk Veletek! Judit Adonyból
Kaposi József 2011.09.14.
Szeretnék gratulálni a szívemhez közelálló tevékenységetekhez. Sok erőt kitartást és jó egészséget kívánok Ceglédbercelről.
Gungl János 2011.09.14.
Az Internetnek köszönhetően megtekintettem honlapjukat. A szombati villányi fellépésükön már felhívták magukra a figyelmünket, szépen hangszerelt, stílusos zenéjükkel. Nagy hódolója vagyok a "Volksmusik"-nak, idehaza és külföldön egyaránt. Én mint dél-magyarországi örömmel és meglepve tapasztaltam, hogy a Vértesben még mennyire él a német tradíció, zene, néptánc. Az Önök együttesének további sikereket, zenéjükben sokaknak sok-sok örömet kívánok a jövőben! A CD-jük nagyon tetszik! Ezúton gratulálok zenéjükhöz! Üdvözlettel : Gungl János, Pécs
Szeidl Veronika 2011.09.13.
Kedves Heimmattöne Kapelle! Mint a Freude Kapelle egyik klarinétosa engedjétek meg, hogy gratuláljak a hétvégi villánykövesdi fellépésetekhez! Nagyon-nagyon jól szóltok!!! És köszönjük, hogy megosztottátok velünk a színpadot! :-) Reméljük, hogy sokszor találkozunk még!
Pesti Péter 2011.09.12.
Gratulálok! Kemények vagytok, mint az omlóskeksz! Jó kis hangulatot teremtettetek nekünk Villánykövesdre!Kompenzáltátok ezzel a sörárak által szenvedett szomorúságunkat. :D Mindenesetre szereztetek még pár fant!
Hugo 2011. 09.03.
Sehr schöne Musik. Bravo. Schönen Gruß aus Tirol. Hugo
Ruffné Haberbusch Viktória 2011.08.22.
Nagyon jók vagytok! A tegnapi tarjáni fellépésetekhez csak gratulálni tudok és szívből kívánok még sok sikert. Kívánom, hogy ápoljátok még sokáig a sváb zene hagyományát.
Nágl Anna 2011.08.18.
Sziasztok! Fehérváron láttalak benneteket, nagyon tetszett gratulálok. Ja jó a CD is. Nágl Anna Fehérvárcsurgóról.
Novak Johann 2011.08.09.
Csodálatos amit hallani lehet tőletek gratulálok-fantasztikus. Wunderbar. Gratulieren aus Bakonyoszlop.
Lacza Feri 2011.08.09.
Sziasztok! Gratulálok a zenekarnak a kíváló muzsikákhoz! Üdv:m6 expressz.
Kreisz Marcsi 2011.07.18.
Dunaharaszti Tájházban voltunk szombat este, nagyon jól éreztük magunkat,köszönhetően a jó zenének. További sok sikert kívánunk a zenekarnak, gratulálunk.
Hans 2011.06.07.
Bin sehr begeistert von eurer Musik. Die Stücke wurden in meiner Jugendzeit auch bei uns gespielt. Bei einigen konnte ich auch noch den Text. Es freut mich sehr diese Melodien ( für mich) neu belebt zu hören. Danke
Nagl Mária 2011.05.03.
Örömmel hallgattam a kellemes, tisztán, szolidan hangzó zenéteket és az előadott szép sváb énekeket, zeneszámokat vasárnap Tarjánban. Nagyon szeretem a zenéteket!!! További sok sikert kívánok Mindannyiótoknak! Marika néni Bicskéről.
Uttó Ilona 2011.03.28.
Fiúk! A leguttóbbi Favágós buli elég forróra sikerült!! Nándi remélem minden OK :) Az idei év eddigi legjobb bulija volt :P :)
Gida Attiláné 2011.03.15.
Pihenés végett jöttem Hozzátok a honlapra, meglepődve láttam, hogy megújultatok. Nagyon tetszik ez is, ha lehet, még jobban!!! Gratulálok!
Sági Ricsi 2011.03.13.
Jó kis zenekar! Gratulálok nektek :)
Szarvas Frigyes 2011. 03.07.
A visegrádi bál szerintünk nagyon jól sikerült. Valóban nagyon jó közönség volt. Az, hogy jól éreztük magunkat azt nektek köszönhetjük. Mi nagyon szeretjük a Ti zenéteket azért mentünk Visegrádra. Nagyon jó érzés volt jó zenét hallgatni és örülök, hogy személyesen találkoztunk. Remélem, hogy hamarosan ismét találkozunk. Minden jót kívánok és további jó zenélést. Üdvözlöm a zenekar minden tagját.
Landesrat 2011.03.07.
Habe mir wieder einmal euren Webauftritt angeschaut - super. Macht weiter so, wir sehen und hören uns ja wieder. Manfred und Zsuzsa
Lakner Edit 2011.02.27.
Gyermekkorom nagy élményei közé tartozik az évente megrendezésre kerülő svábbál. Ma így közel az 50-hez is felpezsdül a vérem ha ilyen muzsikát hallok. Most Budapesten élek szeretném tudni hogyan kapcsolódhatnék a \"vérem szerinti\" zenéhez.
Kövesdi István 2011.02.22.
Gratulálok a színvonalas zenéjükhöz. Öröm látni, hogy vannak még fiatalok, akik ápolják a sváb zene hagyományait.
Kertai Norbert 2011.01.17.
Hallottalak titeket zenélni Tótvázsonyban és most Budapesten a gálán, hát le a kalappal. Fantasztikus volt. Én Herenden lakom, de biztos, hogy el fogok menni valamelyik bulitokra. Gratula. Nagyon jó.
Nemes Tamás 2011.01.11.
Nagyon jól játszotok, fenomenális, amit csináltok!
Fódi József 2011.01.10.
Fantasztikusak voltatok a gálán. Most hallottalak titeket először élőben. Lenyűgöző volt. Hajrá Heimattöne. Üdvözlettel. Fódi József Herend
Alois Rohrer s 2010.12.02.
Nach diesem ereignisreichen Wochenende darf ich mich nochmals für das nette Spiel mit euch bedanken. Luis von der "Sautanzmusi" Kapelle aus Österreich
Csik Péterné 2010.11.19.
Köszönjük szépen a Móri Márton napi fel lépésüket. Nagyon jól éreztük magunkat végig a bálon. Régen éreztem már magam ilyen jól!!! Tisztelettel: Csik Péterné és baráti köre. További sikeres fel lépéseket kívánunk!!!!!
Solymosi Dávid 2010.11.08.
Sziasztok fiúk nagyon jól zenéltek nagyon tetszik az összeállítás.
Nagl Mária 2010.10.18.
Gratulálok Fiúk! Újra bebizonyítottátok, mennyire nagyszerűen játszotok és milyen profik vagytok! Nagyon gyakran hallgatom az általatok játszott, számomra nagyon kedves sváb zenét. Nagyon jó úton haladtok a nagy sikerek elérése érdekében! További fellépéseitekhez és a magánéletetekhez sok sikert, örömet, jókedvet és természetesen nagyon jó egészséget kívánok! Szívből gratulálok! Marika néni Bicskéről.
Frey Szabolcs 2010.10.17.
Nagyon örül a szívem mikor ilyen autentikus sváb zenét játszik még valaki, mint Ti. Remélem még sokáig lesznek ilyen zenekarok.
Vizin Antal 2010.05.17.
Ez fantasztikus! Nagyon tetszik a tiszta zenéjük és hogy nem megy el a vendéglátós felé. Nagyra tartom ezt a hagyományos felállást!
Lacza Feri 2010.05.08.
Szia srácok! Gratulálok ehhez a színvonalas zenéléshez.
Friesz Klaudia 2010.04.18.
Kedves Fiúk! Nagyon jól éreztük magunkat szüleimmel együtt Berkenyén a szombati bálon, remélem még találkozunk: Klaudia
Leipold János 2010.03.29.
Fiúk, ma találtam rátok a pécsi rádió német műsorán. Bleibt gesund und lußtig.
Braun Péter 2010.01.19.
A zenétek nagyon jó, szívhez szóló és talp alá való.
Szigriszt Adrienn 2009.12.16.
Remélem jól éreztétek magatokat nálunk Mecseknádasdon. Mi nagyon jót mulattunk, jó volt táncolni a zenétekre:) Ráadásul még hallgatni is élvezet:))) Szóval mindenkinek üdv, szép hetet, vidám napokat... Adri
Dr. Szakmár János 2009.02.08.
Muzsikátok igazi csemege egy öregedő svábnak. Maradjatok továbbra is a gyökereknél mert az az igazi érték. Számaitok precízen kimunkáltak, tiszták. Csak felsőfokon folytathatnám. Autózáskor is mindig szívesen hallgatom a sváb dalokat és zenét. Teljesítményetek nagyobb reklámot érdemel, de biztosan egy propagandistával nőtt híveitek száma.
Szarvas Frigyes 2009.02.01.
Nagyon jól éreztük magunkat tegnap Vértessomlón a svábbálon. Nagyon megvagyunk elégedve a zenétekkel. A CD nagyon jó. Gratulálunk. Remélem, hogy hamarosan ismét találkozunk. A zenekarnak sok sikert kívánunk.
Czinner János 2009.01.18.
Meghatódtam, amikor meghallottam a zenéteket. Magam is játszom harmonikán és a sramlizenét mindig szerettem. Wunderbar. Gratulieren aus Bóly.
May Katalin 2009.01.01.
Nagyon tetszik a honlapotok, szívből gratulálok hozzá. Különösen tetszenek a felvett zeneszámok. További sok sikert kívánok nektek!
Reinhard Peitsch 2008.11.12.
Hallo lieber Musiker der Kapelle Heimattöne! Heute bin ich im Internet auf Eure homepage gestoßen und habe mir Eure Musikstücke angehört. Das sind wunderbare Stücke und ihr habt eine schöne Besetzung. Ich komme aus Bad Orb in Deutschland und spiele Tuba in unserer kleinen Blaskapelle "Kärrners Buam". Wir spielen ähnliche Stücke wie ihr. Gruss von Musikant zu Musikant :-)) Reiner

Hírek Bemutatkozás Fellépések Tagok Képek Történelem Sváb táncház Kotta Vendégkönyv Kapcsolat